Koira saa haukkua, kissa kuplamuoviin

0

Voiko maaseudulla joku valittaa koiran haukunnasta. Eiköhän anneta naapureiden elukoinen elää rauhassa. Ei täällä sentään kuulu jokaöistä huutoa ja tappelua, sireenin ääntä ja autojen mörinää yökaudet.
Kaupungista maalle

Olen samaa mieltä, Oinasjärventie on täysin sieltä mihin aurinko ei paista. Tiistain lehden löytökissan jouduin takaisin Helsingintielle tullessa melkein käärimään kuplamuoviin ja laittamaan kypärän päähän, sen ollessa kantokopassa autossa.
Löytöeläinkoti

Eihän me päästä tästä koronasta ikinä eroon, jos ihmiset ovat niin välinpitämättöämiä mitä nyt on saanut huomata. Ei välitetä yhtään viranomaisten asettamista karanteeneista. Vaikka tauti ei sinulle itsellesi olisi paha, niin sille naapurin astmaatikolle se voi olla.
Pysytään terveinä

Maskeilla suojataan ennen kaikkea toisia, ei niinkään itseä. Eli on aika itsekästä olla käyttämättä sitä.
Hengityssuojain

Voi Kira. On kamalaa kun ei saa tarpeeksi unta. Olin aikanaan kiertävässä työssä. Yövyin eri paikkakunnilla. Koskaan ensimmäinen yö ei sujunut hyvin. Olikin iso ilo, jos sai nukkua kaksi yötä samassa sängyssä.
Huono uninen

Jo on aikoihin eletty, kun toisen vaalipiirin kansanedustajan pitää huolehtia Someron teiden kunnostamisesta. Oman vaalipiirin kansanedustajille riittää, kunhan käyvät vaalipuheensa pitämässä.
Kuoppaisen tien varrelta