Kuinka säännöllisesti syöt?

0
Sanna Nurkkala

– Sanotaan näin, että yritän syödä säännöllisesti; sen neljä kertaa päivässä. Suurin piirtein ja aika usein se toteutuukin. Ellei toteudu, niin sananmukaisestihan siitä tulee kiljuva nälkä, Sanna Nurkkala myötäilee.

Eetu Lehtola

– Minulla on aamupala kello 05–07, sitten on lounas, kotona päivällinen ja iltapala on noin 21–22. Päivän ruokailut eivät ole aina säännöllisiä, mutta toisaalta ei ole ollut isompaa korjaustarvetta, Eetu Lehtola miettii.

Jorma Mynttinen

– Joka päivä, mutta säännöllisyys riippuu aika paljon päivästä. Eli siitä, missä päin on töissä. Kun liikun maakunnassa, ruokailu voi jäädä kokonaan väliin. Se ei ole hyvä, siinä vatsa kurisee kun pääsee kotiin, Jorma Mynttinen naurahtaa.

Seppo Ruponen

– Joka päivä, ja viisi kertaa päivässä ihan säännöllisesti. Se on ollut meillä vaimon kanssa sellainen hyvä tapa, Seppo Ruponen toteaa.