Maskeista, rokotuksesta, unettomuudesta…

0
Kausi-influenssarokotus on joka syksyinen, iso urakka.

Mitäs jos influenssarokotus tehtäisiin armeijan tyyliin turvallisesti: Harva jono ulos, ihmiset talvivaatteissa, mutta löysähihaisissa. Riisuutuminen tuulikaapissa. Maski naamalle, vaatteet kainaloon ja hiha ylös. Vaatteet kainalossa sisälle. Nimi, piikki käsivarteen. Takakäytävällä pukeutuminen. Takaovesta ulos.
Ehdottaja

Unettomuutta kärsiville: Minusta hyviä neuvoja ongelmaan löytyy muun muassa uniliitto.fi -sivulta. Kannattaa käydä lukemassa.
Uneton Somerolla

Maskien teho perustuu siihen, että kaikki käyttävät. On häpeällistä, että jotkut vain tuijottavat omaa napaansa, eivätkä käytä maskia. Sillä suojellaan ennen kaikkea toisia, ei itseä. Kannattaa muistaa, että korona voi olla jollakin oireetonkin.
Lähimmäisenrakkaus

Olen kuullut, että henkilö on asioinut pankissa tallettaakseen rahaa. Virkailija oli tiskin takana, mutta rahoja ei otettu vastaan, koska aikaa ei oltu varattu etukäteen.
Palveluako?

Paikallinen yrittäjä ja kansanedustaja Mikko Lunden on tehnyt myös talousarvioesityksen Oinasjärventien parantamisesta sekä Salontien turvallisuuden parantamisesta.
Kirsti Kurki