Nokipalo hallintaan Antintiellä

0

Keskiviikkona kello 14.05 hälytyskeskukseen tuli palohälytys Antintielle. Se kirjautui järjestelmään keskisuurena rakennuspalona.Tiheään rakennetun Antintien rintamamiestalossa oli syttynyt nokipalo. Hormi oli asianmukaisesti nuohottu, mutta nokipalo käynnistyi siitä huolimatta.Keittiön vanhaan hellaan oli sytytetty tuli, ja palo syttyi piipussa. Palomiehet saivat palon sammumaan tavallaan ”nuohoamalla” eli tiputtelemalla kuulaa alas piipusta, jolla saatiin palava aines irtoamaan. Vain piipullle koitui vahinkoa.

Pulu pelastettiin S-marketilla

Keskiviikkona vain reilua tuntia myöhemmin kello 15.15 hälytyskeskukseen saapui eläimen pelastamistehtävä.Pulu eli sepelkyyhky oli lentänyt S-marketin eteiseen ja oli tulossa ilmeisesti ruokakauppaan. Se istuskeli palomiesten saapuessa tyytyväisenä valokiskon päällä.Palomiehet hätistivät miehissä kyyhkysen ulos ilmaan ja vapauteen.