Nyt on ison kiitoksen paikka!

0

Kiitos kuuluu heille, jotka ovat sen ansainneet. Ja nyt on ison kiitoksen paikka koskien nimeämätöntä polkua Kyyräntieltä alas Härkälän kartanon kaarisillalle, joka on nyt valmistunut valaistuksineen ja sepelöinteineen päivineen.
Työt on tehty erittäin suurella ammattitaidolla maanrakennusmestari Jyrki Rinta-Paavolan johdolla ja valvonnassa, josta aloitteen tekijänä sekä entisenä maa- ja vesirakentajana olen todella ylpeä ja jopa otettu, toteamalla omalta osaltani; ”Kyllä Somerolla myös osataan,… jos vain halutaan!”
Kiitos kuuluu myöskin Someron seurakunnalle. Seurakunnan talouspäällikön näyttäessä vihreätä valoa kysymykseeni ”josko osittain seurakunnan mailla kulkevan polun kunnostaminen liikuntaa harrastavien hyödyksi ja iloksi onnistuisi?” Ja onnistuihan se!
Kiitos kuuluu myös kaupungin tekniselle johtajalle Marko Mäkiselle, joka saattoi työt käyntiin aikataulullisesti nopeaan tahtiin, mikä ei ole kovinkaan yleistä kaupunkien hallinnollisissa katakombeissa.
Kiitos kuuluu myös teille, hyvät kaupunkilaiset, jotka olette minua tukeneet hankkeen toteuttamiseksi. Eritoten lääkäri Teuvo Jokiselle, joka muistuttaa muistuttamisesta päästyään: ”Liikkukaa, liikkukaa ja liikkukaa, niin säästytte monilta liikunta- ja tukielinvaivoilta, sydän- ja verisuonivaivoista puhumattakaan”. Yhtyen Teuvon neuvoon: liikkukaa, sillä nyt on ilmaiset ja asialliset puitteet ihan kaupungin keskustan välittömässä läheisyydessä!

Raimo Rönkkö
Tosi ylpeä meidän somerolainen