Ravintoloissa anniskelu päättyy kello 22

0
Ravintoloissa on koronan takia taas tiukemmat määräykset.

Varsinais-Suomi on yksi niistä kuudesta alueesta, joiden ravitsemusliikkeissä noudatetaan nyt korona-tilanteen vuoksi muuta maata tiukempia rajoituksia.
Anniskelu päättyy kello 22 ja sulkemisaika on kello 23. Ravitsemisliikkeet saavat ottaa sisään vain puolet tavanomaisesta asiakasmäärästä. Rajoitukset tulivat voimaan viime lauantain ja sunnuntain välisenä yönä ja ovat voimassa 31.10.2020 saakka tai niin kauan kuin on välttämätöntä.
Tiukemmat rajoitukset ovat voimassa myös Uudenmaan, Pirkanmaan, Kanta-Hämeen, Pohjanmaan ja Etelä-Pohjanmaan maakunnissa. Muissa maakunnissa alkoholijuomia saa anniskella puoleen yöhön, ja ravitsemisliikkeet saavat olla auki kello 01:een asti. Asiakaspaikkoja ei muissa maakunnissa rajoiteta.