Ruusuista, asvaltista ja muustakin

0

Ihastuitte samoihin ruusuihin kuin minä. Minä ostin ne kaupasta, te veitte ne kuusi punaista ruusua hautamaljakosta, jossa ne ehtivät olla puolitoista vuorokautta. Siirsitte ne hyvillä mielin parempaan paikkaan, ehkä läheistenne haudoille.
Mikkelinpäivän ruusut

Kiitos taksille, kun toi sisälle asti ja auttoi kengät pois. Taisi olla ehkä Simo Lahti.
Kiitollinen

Jonkun koira räksyttää Myllypellontiellä tunteja päivittäin?
Häiritsevää

Muutama vuosi sitten Terttiläntie sai uuden asvaltin. Mutta keskiviivan merkitseminen puuttuu edelleen. Enää ei riitä selitykseksi, että valkoinen väri loppui kesken. Varsinkin pimeässä ajaminen vaikeutuu, kun ei aina tiedä, onko omalla kaistalla. Taas kerran piti miltei pysäyttää auto, kun vastaan tuli raskaan liikenteen menopeli kaikki valot päällä, mutkan takaa, ikään kuin puskasta. Siinä tottunutkin autoilija hetkeksi hämmentyy, kun ei näe kunnolla eteensä ja etsii katseellaan keskiviivaa, sitä kuitenkaan löytämättä.
Teuvo Kuu-Karkku

Olin taannoin ruokakaupassa. Takanani ollut asiakas kysyi kassalta, onko eläkemaksupäivä ja vielä ruuhka-aikana, kun hän näki minut, vanhan ihmisen edessään. Onko ruokakauppaan tullut ala- tai yläikärajat tai asioimisajat eri-ikäisille. Ja onko kauppaan annettu asiakkaille ”valtuudet ojentaa”.
Mielensäpahoittaja sekä/että