Sp-Isännöintipalvelut laajeni

0
Sp-Isännöintipalvelut Oy:n toimitusjohtaja Jyrki Makkonen (vas.), Forssan Isännöinti ja Kiinteistönvälitys Oy:n isännöinnin liiketoiminnasta vastaava Rami Tervomaa, Forssan Isännöinti ja Kiinteistönvälitys Oy:n toimitusjohtaja Mikko Ryyppö sekä Someron Säästöpankin toimitusjohtaja ja SpIsännöintipalvelut Oy:n hallituksen puheenjohtaja Petri Siviranta.

Someron Säästöpankin isännöintiliiketoiminta Sp-Isännöintipalvelut Oy aloitti toimintansa reilu vuosi sitten. Jo tuolloin kerrottiin, että Sp-Isännöintipalvelut tulee laajentamaan toimintansa koko pankin toimialueelle. Kuluneen vuoden aikana isännöintipalvelu laajeni Someron lisäksi myös Salon seudulle ja nyt Forssan, Akaan ja Urjalan alueille.
Sp-Isännöintipalvelut osti viime keskiviikkona Forssan Isännöinti ja Kiinteistönvälitys Oy:n liiketoiminnan. Henkilökunta ja asiakkaat siirtyivät uudelle yritykselle.
Toimipiste jatkaa Forssassa.