Syökää kanaa!

0
Kuvassa Torituvan Broilerifileesalaatti.

Kala, kananmunat, broileri, eikä muuta lihaa – siinä paras ympäristötekosi lautasellasi lihan syönnissä.
Jussi Vaarala

Hienoa, että Someron yrittäjät käyttävät kasvomaskia tai visiiriä! Olette ottaneet suosituksen ja haasteen tosissanne. Esimerkiksi kampaamoissa ja kivijalkaliikkeissä on maski/ visiiri ehdoton sekä asiakkaalla, että työntekijöillä, sillä etäisyyttä ei voi asiakkaaseen pitää.
Kyllä tästäkin selvitään

Kertakäyttömaskia ei jaksa pitää kadulla päässä, kun tulee ulos liikkeestä ja lähtee kävellen kohti seuraavaa paikkaa. Mieluummin laitan uuden maskin uudessa kaupassa. Reippaasti kävellessä kun on saatava kunnolla happea. Tietääkö kukaan, onko maski ihan kadulta löytyviin roskiksiin laitettava jäte vai täytyykö kuljettaa kotiin ja laittaa tiivissä muovipussissa roskiin vai peräti polttaa?
Kierrättäjä