Tennismiehillä vahva alku

0
Pertti Kujala

Someron Pallon joukkue on aloittanut kautensa 60-vuotiaiden miesten sarjatenniksen kakkosdivisioonassa komeasti kahdella voitolla.
Turkulainen Åbo Lawn-Tennis Klubb kaatui puhtaasti otteluvoitoin 3–0 ja myös ilman erämenetyksiä.
Ykköspelaajien välisessä kaksinpelissä SoPan Pertti Kujala päihitti Jouni Heikkilän 6–1 ja 6–4, kakkospelaajien mittelössä Ari Lehtokannas oli Johan Skogmania parempi 6–2 ja 6–3 ja nelinpelissä SoPan kaksikko Kujala/Lehtokannas voitti Heikkilä/Skogmanin 6–2 ja 6–4.
Hyvinkäällä sikäläisen Tennisseuran nelosjoukkue kukistui sopalaisten toimesta otteluvoitoin 2–1. Kujala voitti oman kaksinpelinsä erin 2–1 (5–7, 6–0, 10–5), Lehtokannas kärsi 0–2 (4–6, 6–7) tappion ja nelinpelissä Kujala/Lehtokannas -kaksikko nuiji hyvinkääläiset 2–0 (6–0, 6–2).
Kahden ensimmäisen kierroksen jälkeen SoPan kuusikymppiset komeilevat lohko 3:n kärjessä, alapuolellaan kahdeksan lohkokumppania.
Kauden kolmatta voittoaan SoPa jahtaa Someron tennishallissa huomenna, kun vierailevana joukkueena paikalle saapuu Kirkkonummen Tennis.