Autoilijan anomus jalankulkijoille

0
Tekstarin kirjoittanut autoilija anelee jalankulkijoita käyttämään heijastimia.

Ilahduin tosi paljon kun kuulin, että Somerniemellä järjestetään Joulutori! Aivan huippujuttu, ettei kaikkea peruta.
Maija

Miten muka rinnakkaistien taajamamerkki näkyy autoilijan silmään huonommin kuin nopeusrajoitusmerkki? Sehän on numerokylttiä isompi. Tarkoittaa juurikin sitä, että nyt tullaan taajamaan ja viidenkympin nopeusrajoitusalueelle, jolleivät liikennemerkit toisin määrää. Someron rinnakkaistie on pätkä Helsingintietä ja Jokioistentietä taajaman sisässä, se ei ole ohikulkutie. Ei Somerolla ole ohikulkutietä ja hyvä niin.
Säännöt haltuun

Ajankohtaisia verotietoja kun katselee, niin ei pitäisi olla epäselvää, ketä kaupungin kuuluisi tukea ja mihin satsata. Peruspalkansaaja ja lapsiperheet taitavat kuitenkin maksaa yllättävän suuren potin veroja kaupungin kassaan.
Hämmästynyt

Rakas jalankulkija, pyydän tosissani sinua käyttämään heijastimia jopa keskustan alueella, jossa on valaistus. Sateessa ja pimeässä näkyvyys on aina heikko. Joensuuntien valot heijastuvat vesilammikoista. Tummissa vaatteissa suojatietä ylittäessäsi sinua ei ole niin helppo huomata kuin kuvittelet. Heijastin liikkuu aina liikkuessasi, ja me autoilijat olemme kärppiä huomaamaan liikkeen. En todellakaan halua osua autollani kehenkään. Samalla kun pyydän sinua laittamaan heijastimen, pyydän anteeksi läheltä piti -tilannetta keskiviikkoiltana.
Autoilija

Uimarantojen hoito on ollut ulkoistettuna Someron Liikunnalle, eli varmasti hoidetaan jatkossa paremmin, kun tulee taas ensi vuonna kaupungin omaksi työksi. Samoin kuin muut liikuntapaikat.
Uimari