Ecotekolasta, autonromuista, risteysalueesta…

0
Lukematta jääneille kirjoille on annettu uusi elämä Ecotekolassa.

Voisikohan Ecotekolan Jukolan myymälä pidentää aukioloaikaansa näin joulun alla, esimerkiksi perjantaisin kello 18:aan asti. Ja jokunen avoin lauantaikin olisi hyvä, jotta töissä käyvilläkin olisi mahdollisuus poiketa myymälään. Tällä hetkellä joudumme tekemään vain näyteikkunaostoksia.
Kierrättäjä

Joku oppilas on ottanut toisen käsineet.
Joensuun koulu

Maaseudulla on muutamilla omituinen tapa kerätä vanhoja autonromuja pihoihinsa.
Make

Voisiko Salontien risteyksen hakkuualueen siivota?
On käyntikortti kylään

Tietäisikö joku kertoa paikallisesta uunintekijästä nimeltä Roos?
Kaakeliuuni

Somero best. Vai onko? Mitä ovat nämä mopo- ja traktorihäiriköt? Ihmettelen vanhempien asennetta antaa traktori jyräämään Joensuuntielle. Eikö traktori kuulu pellolle?
Minä

Vastaus 10.11. Lukija-palstan kirjoitukseen Ihmeparantuminen vai tekemisen seurausta. Kirjoituksessa käytetään esimerkkinä mieshenkilöä ja hänen 50-vuotista kehitystään sydänsairaaksi 64-vuotiaaksi. Saa lääkäriltä lääkityksen ja liikunta- ja liikkumisohjeet. 75-vuotiaana mies kävelee jopa 10 kilometrin lenkkejä ja jaksaa harrastaa monenlaista työtä ja touhuilua. Lopuksi ihmetellään ihmeparantumista, mutta kehutaan nykyajan lääketiedettä ja omaa sitkeyttä parantumisesta, vaikka ei uskonlahkoon kuuluttukaan. Voi tätä tiedon puutetta! Ei meistä ketään mikään lahko paranna, vaan esimerkiksi Jaakobin kirjeen 1. luvun jakeesta 17 käy ilmi, kuinka todellisuudessa on. Jokainen hyvä anti ja jokainen täydellinen lahja tulee Valkeuksien Isältä. Siis Jumalan sanasta löytyy viisaus, joka olemiseen ja elämiseen tarvitaan tai on vuosituhansien saatossa tarvittu.
Opiskellut