Ehdotus, pyyntö, kiitos ja muistutus

0
Härkälän uimaranta

Kannattaisi ensin panostaa Härkälän uimarannan kunnossapitoon, ennen kuin lähdetään rakentamaan uutta toiselle puolelle järveä. Kävijöitä riittää, mutta rikkakasvit rehottavat kesäisin niin, ettei viihtyvyydestä ole tietoakaan. Esimerkiksi portaita ei pysty koko kesää käyttämään isojen nokkosten vuoksi, ja palloilukenttä ei ole hiekkaa enää nähnytkään. Laiturilla olevista tikapuistakin vain yksi askelma yltää veden alle, minkä vuoksi vedestä pois pääseminen on todella hankalaa.
Kunnostusta kaipaava

Eikö kaupunki voisi lisätä roskakoreja. Jos vaikka kaksi kolmesta roskasta löytäisi roskiksen paremmin. Ei riitä, että kaupan edestä löytyy, vaan koulujen ja kenttien läheltä myös.
Voi tätä sotkua

Muistakaa käyttää ostaessanne meidän ihania kivijalkaliikkeitä.
Hyvää palvelua

Hyvä kaupunki, aurinkovoimaa peliin!
Sunnygirl

Pyyntö Ely-keskukselle: voisitteko laittaa liikennemerkin ohikulkutielle, joka näyttää numeroina, mikä on nopeusrajoitus (50 kmh). Nyt siellä on vain taajamamerkki, joka tahtoo jäädä autoilijoilta huomaamatta.
Arkiaamuisin Somerolle ajeleva

Sosiaalisessa mediassa on jatkuvasti joku kiertokirje tai peli menossa. Toivottavasti kukaan ei suutu, kun niihin ei osallistu. Kun eteen tulee sama peli/kiertokirjekuva viidennenkin kerran, ei enää jaksa. Kyllä minä silti mielelläni olen kaikkien kaveri ja katselen henkilökohtaisia postauksia.
Vasta vähän aikaa Facebookissa ollut

Nyt olen tosi ylpeä somerolaisista. Maskit näkyvät olevan käytössä jo upeasti kaupoissa. Ihan kaikilla ei vielä ole, mutta ehkä ovat muualta poikenneet kaupoille, eivätkä tiedä, että meillä ollaan nyt tämän asian kanssa tosissaan. Muistakaa, että maskeista on paras apu vain silloin, kun meillä kaikille on se.
Sydänkankainen maski

Upeaa, että viimeinkin Kyyrän alue saa oman ison uimarannan. Ei tarvitse enää kiertää Härkälän puolelle.
Uimaan polskis

Kirjastossa jos missä pitäisi olla maskipakko. Lukusalissa vietetään usein pidempi aika kuin viisitoista minuuttia. Ikävä on korona-aikana katsella, kun kastetaan sormi suuhun ja käännetään sivua. Maski estäisi senkin.
Kävijä