Kakkosjoukkue yhä pisteittä

0

Teksti Juha Laakso

SoVo Futsalin miesten kakkosjoukkue ei saanut pistetiliään auki vielä kolmannellakaan yrittämällä Länsi-Suomen alueen Kolmosessa. Salossa paikallinen Wilpas kukisti naapurinsa maalein 4–2 (1–1).
SoVo siirtyi 1–0 johtoon kolme ja puoli minuuttia ennen avausjakson päättymistä Vilho Ståhlströmi n maalilla. SoVo Futsalin liigarinkiin kuuluva nuorukainen vastasi myös joukkueen toisesta osumasta, jonka turvin vieraat hankkiutuivat jälkimmäisen jakson puolivälissä 2–1 johtoon. Ståhlströmin molempiin maaleihin esityön teki Mikko Kaase .
Neljäntoista joukkueen muodostamassa Kolmosen A-lohkossa SoVo on kolmen kierroksen jälkeen pisteettömänä sijaluvulla kolmetoista. Huomenna SoVo pelaa kauden toisen kotiottelunsa monitoimitalossa ja vieraakseen se saa tuohon peliin paraislaisen SC Wolvesin lohkotaulukon sijalta kymmenen.

Kolmosjoukkue aloitti tappioitta

SoVon miesten kolmosjoukkue avasi pelikautensa alueellisessa Nelosessa, sen A2-lohkossa kotiturnauksella.
Somerolaisjoukkueen voittotili aukesi heti ensimmäisessä ottelussa, jossa isännät kaatoivat turkulaisen Friends Football Clubin maalein 7–2 (2–1).
Pistelisää kertyi myös päivän jälkimmäisestä kamppailusta, kun SoVo/3 ja Loimaan Palloseura päätyivät niukkamaalisessa ottelussa 1–1 (0–1) tuloksen myötä pistejakoon. Somerolaisten tasoituksen viimeisteli Matti Ryhtä noin minuuttia ennen pelin päätösvihellystä.
SoVo-kolmosen muut maalintekijät kauden avauksessa olivat Kasper Kahila (3), Tero Rajakallio (2), Musi Nezamdoust ja Konsta Laajalehto .