Kehuja, kysymyksiä, moitteita jne…

0

Somerolla on todella kauniita näyteikkunoita. Pienyrittäjät ovat panostaneet vielä kauniisiin jouluvaloihin. Vielä kun saataisiin isot pankit ja ruokakaupatkin mukaan koristelutalkoihin, niin tästähän tulisi oikea Satumaa, niin kuin laulukin sanoo.
Joulutonttu

Olen pohtinut, että kun menee kahvilaan tai lounaalle, niin pitäisikö maski pitää päällä niin kauan kunnes ryhtyy syömään vai onko se täysin turhaa. Turvavälin kyllä pystyy pitämään ruokapaikoissakin. vastaisiko joku ruokapaikan omistaja tähän kysymykseeni: Miten te toivotte meidän asiakkaiden käyttäytyvän?
Pullahiiri

Somero best: Kyllä ne traktorit täällä Heikintielläkin kilpaa ajavat ja vielä väärään suuntaakin. Mopot ohittelevat jalkakäytävän kautta. Toivottavasti tilanne korjaantuu ennen kuin sattuu pahasti.
Lenkkeilijä

Perjantaina Black Friday kaupoissa. Lauantaina kahdet myyjäiset ja joulutapahtuma. Sunnuntaina joulukonsertti. Yritä tässä sitten koronaa vältellä!
Maski

Ihanaa, että kaikkea ei peruuteta koronan vuoksi, Somerolla kun osataan käyttää hienosti maskeja. Muistetaan silti myös turvavälit, vaikka maskit onkin. Turvallisella käyttäytymisellä voimme nauttia ihanista tapahtumista, joulutoreista, myyjäisistä, konserteista ja muista. Myös ihmisen henkinen hyvinvointi on tärkeää, ei yksin fyysinen.
Mökkihöperöksihän tässä tulee

Tarjouslehdestä napattua. Riistakäristys, uusi-seelantilaista saksanhirveä. Myynnissä Somerolla.
Jalostus jalostuu

Somero-lehden tekstaripalstan puhelinnumero ei ota vastaan valokuvia. Kuvalliset tekstarit pitää aina lähettää sähköpostiosoitteeseen toimitus@somerolehti.fi
Toimitus