Meillä landella ja muuta

0

Somerolle muutto on ollut poismuuttoa suurempaa viime vuosikymmeninä muutamia poikkeusvuosia lukuunottamatta. Mahdollisuuksia siihen pitäisi olla myös nyt monestakin syystä. Etätyö lisääntyy, mökkejä voi muuttaa vakinaisiksi asunnoiksi ja opiskelijatkin voivat entistä enemmän opiskella kotipaikkakunnaltaan käsin. Someron vahvuuksia ovat keskeinen sijainti, hyvät julkiset ja yksityiset palvelut sekä monipuoliset urheilu- ja kulttuuripalvelut. Myös luonnonläheisyys ja edulliset asumiskustannukset ovat vahvuuksia verrattuna isoihin kaupunkeihin. Kehittämiskohteena julkinen liikenne.
Maalle meidän landelle

Kiitos ilmaisista lehdistä viikonloppuna. Somero-lehti minulle tietenkin on tilattu, mutta nautin kovasti muiden paikkakuntien paikallislehtiin tutustumisesta. Ei niitä yleensä missään näekään.
Digilehtien parissa viihtynyt

Minusta jokainen saa syödä ihan niin kuin haluaa. On mukavaa, kun yrittäjät ottavat näin hienosti ihmisten erilaiset toiveet ja erityisruokavaliot huomioon. Yks tykkää pullasta ja toinen salaatista.
Lautasmalli

Ihanan hiljainen perjantai- ilta 13. marraskuuta. Mopot ja rangerit eivät häirinneet. Uskomatonta ja kiitos, kenelle se kuuluukin.
Ilahtunut

Tekstareille varattu puhelinnumero ei ota vastaan kuvia. Kuvalliset tekstarit pitää aina lähettää osoitteeseen toimitus@somerolehti.fi
Toimitus