Otatko influenssarokotuksen? Entä koronarokotuksen?

0

– En ole ennen ottanut influenssarokotusta, mutta koronan takia ajattelin sen ottaa, kun kuulun riskiryhmään. Kotikunnassani Espoossa on joulukuun puoliväliin asti jonot, kertoo Arja Keskitalo.

– Luulen, että täytyy ottaa koronarokotuskin, kun sellaisen lopulta saa. Jos voisi sitten hieman vapaammin kulkea ja tehdä asioita.

Merja Haapala.

– En viitsi ottaa, kun se on niin kallis. Kerran minut on piikitetty influenssaa vastaan. Taisin silloin olla varoissani, muistelee Merja Haapala.

– Uskaltaakohan koronarokotetta ottaa? Se on niin nopeasti kehitetty. Katson ensin, miten muut reagoivat. En jaksa uskoa, että ongelmat jäävät koronaan. Tulee vielä pahempaa.

Sinikka Suonpää.

– Olen ottanut useampana vuotena, kun kuulun riskiryhmään. Kun koronarokote tulee mahdolliseksi, niin menen heti sen ottamaan, toteaa Sinikka Suonpää.

Mika Hyttinen.

– Kerran olen ottanut influenssarokotuksen, kun sain sen työterveyshuollon kautta. Mutta nyt olen miettinyt, jos rokotetta vielä saadaan lisää, niin menen terveyskeskukseen, sanoo Mika Hyttinen ja jatkaa, että koronarokotekin on otettava.