Pechuyev esiotteli potkunyrkkeilykisoissa

0

Järvenpään urheilutalolla potkunyrkkeiltiin Wako-Pro -järjestön (World Association of Kickboxing Organizations) kaksi titteliottelua, EM- ja MM-ottelut. Suomalaisille tuli menestystä, sillä Akseli Saurama iski EM-mestaruuden ja Jenna Puurunen MM-mestaruuden.
Someron Voiman salolais-iskijä Artturi Pechuyev oli kutsuttu tilaisuuteen ottamaan esiottelu perinteisessä nyrkkeilyssä.
Ensimmäistä vuotta A-juniorina otteleva Pechuyev kohtasi jo miehissä ottelevan Ari Baktyarin sarjassa 54 kiloa.
– Ensimmäinen erä sujui tunnustelun merkeissä. Kahdessa seuraavassa erässä Artturi ei enään säästellyt, vaan otti ohjat käsiinsä ja iski selvän 3–0 voiton Espoon Kehähaiden nyrkkeilijästä, kertoo valmentaja Kimmo Korpi-Seppälä .
Kyseessä oli komea revanssi, sillä viime helmikuussa käydyssä ottelussa Pechuyev hävisi Baktyarille.