Someron Yrittäjille uusi puheenjohtaja

0
Yrittäjien syyskokouksessa olivat muun muassa Jani Kurvinen (edessä) sekä Tuomo Maavirta, Pia Maavirta, Janne Käkönen, Janne Tolvi, Outi Kolattu-Tolvi ja Hanna Munter.

Someron Yrittäjät valitsi syyskokouksessa hallitukseen uudelleen Janne Tolvin, Janne Käkösen, Hannu Kesäniemen, Heidi Mäkisen, Pia Maavirran ja Sari Merilän sekä Somero Sydämessä edustajana Elina Riikosen ja Someron Yrittäjänaisten edustajana Outi Kolattu-Tolvin. Uudeksi puheenjohtajaksi valittiin Jani Kurvinen. Sihteerin palvelut hankitaan Anniina Lagerroos-Toikalta.
– Itse me emme aina ymmärrä, kuinka hyvin asiat meillä kuitenkin ovat. Meillä Somerolla on erinomaiset palvelut ja kunnankin kukkaro kunnossa, Kurvinen muistutti.
– Surullisiakin asioita toki on, kuten yritysten loppuminen tai lähteminen muualle. Mutta meillä on tässä kasvukeskusten välissä hyvät mahdollisuudet toimia. Asunnotkin myyvät ja kesäasuntoja on paljon. Pitää vain saada nämäkin ihmiset sitoutumaan yhä paremmin paikkakuntaan, sekä saada tänne myös uusia ihmisiä. Kunnan ovet on pidettävä hyvin rasvattuina.

Jani Kurvinen

Terveiset syyskokoukseen toi myös Varsinais-Suomen Yrittäjien toimitusjohtaja Hanna Munter .
– Koronavuosi on ollut haastava kaikille, erityisesti yrittäjille. Jokainen joutuu painimaan yrityksensä kanssa, osa syvissäkin vesissä. Siitä huolimatta olette jaksaneet viedä myös yhdistystoimintaa eteenpäin. Ei Someron Yrittäjät tähän kaadu. Toivottavasti ei kenenkään yrityskään. Pitäkää huoli yrityksistänne, mutta muistakaa huolehtia myös omasta jaksamisestanne.
Munter muistutti myös kevään kuntavaalien tärkey-destä.
– Me pyrimme saamaan vaaleihin yritystaustaisia ehdokkaita kaikista puolueista. He ovat erinomaisia valtuutettuja, koska heillä on taloudellista osaamista ja he ymmärtävät isojakin kokonaisuuksia, Munter totesi.

Hanna Munter