Vuoden yritykset palkittiinpoikkeuksellisesti yrityksissään

0
Toimitusjohtaja Mika Sirro sai vieraita maakunnasta, sillä palkinnon saapuivat tuomaan Varsinais-Suomen Yrittäjien puheenjohtaja Jyrki Hakkarainen (oik.) ja varapuheenjohtaja Taija Kavalto. Mukana oli myös Someron Yrittäjissä ensi vuonna puheenjohtajan pestinsä aloittava Jani Kurvinen.

Varsinais-Suomen Yrittäjien vaalivaliokunta on perinteisesti palkinnut valitsemansa Vuoden yritykset maakunnallisessa juhlassa. Koronapandemian vuoksi palkinnot luovutetaan tänä vuonna kuntakierroksella. Varsinais-Suomen Yrittäjien puheenjohtaja Jyrki Hakkarainen korostaa palkintojen arvoa.
– Käymme marraskuussa vierailulla kaikissa palkituissa yrityksissä ja kunnissa. Vaikka korona peruutti ison palkintogaalan, on upeaa, että pääsemme tutustumaan läheltä näihin hienoihin varsinaissuomalaisiin yrityksiin. Kaikki palkitut ovat todellakin palkintonsa ansainneet – haastava vuosi vain lisää yrittäjiltä yrittäjille jaettavan palkinnon arvoa. Onnittelen kaikkia palkittuja lämpimästi, Hakkarainen toteaa.