Eläimille kasapäin lahjoituksia

0
Vähävaraisten perheiden lemmikit saavat keräyksestä paljon apua.

Suomen Löytöeläinten Kummit ry keräsi Someron Tokmannilla ruoka-, kissanhiekka- ja pellettilahjoituksia kodittomille kissoille ja vähävaraisten perheiden lemmikeille.
– Keräys oli todella onnistunut. Nyt riittää lahjoitettavaa somerolaisten vähävaraisten perheiden lemmikeille. Osa voidaan jättää jopa varastoihin ensi vuotta varten, koska tuotteissa on pitkät päiväykset, iloitsee kummien Someron yhteyshenkilö Tarja Mannervuori .
Lemmikeille suunnatut ruokalahjoitukset menevät koirille ja kissoille Someron seurakunnan diakonian kautta.
– Kodittomille kissoille osoitetut lahjoitukset menevät yhdistyksen kotihoidoissa oleville kissoille, kertoo Mannervuori.
– Keräyksen suosio lämmitti todella sydäntä. Näin saatiin monille lemmikeille jouluiloa sekä tarvikkeita myös arkeen, iloitsee keräyksen viestinviejänä toiminut Kai Merilä .
Myös Someron Löytöeläinkodissa ollaan tyytyväisiä hyvästä keräystuloksesta.
– Keräys kesti vain kaksi päivää, mutta S-marketista ja K-Supermarket Härkätiestä tuli yhteensä neljä kärrylisiä tavaraa, iloitsee Anssi Timonen .
– Kiitos kaupoille ja kaikille, jotka keräykseen osallistuivat. Eläimet ovat olemassa korona-aikanakin ja tarvitsevat niin ruuan kuin muutkin arkiset välttämättömyytensä, Timonen kiittelee.

Lahjoitettavaa tuli paljon, kuvaan mahtui vain osa lahjoitetuista ruuista.