Ihmettelyä, kiitosta ja moitetta

0

Miksi ihmeessä Someron kaupunki ei kerro mahdollisista altistumisista niin kuin muut kaupungit? Potilastietosuoja ei rikkoudu, jos kerrotaan esimerkiksi julkisesti se missä tartunnan saanut on asioinut ennen. Tietäisi seurata vointia tarkemmin. Kuitenkin muutamassa viikossa on tullut uusia tapauksia paljon. Ilmoittaminen ei aiheuta pelkoa, vaan salailu ja tiedottamattomuus.
Miksi salailla pandemiasta?

Palvelutalo Tervaskannon asukkaat ja henkilökunta kiittävät Hilkka Uotista lämmittävästä joulupaketista.
Tervaskannon väki

Milloin saadaan 40:n nopeusrajoitusmerkki myös Havuharjuntien Lamminniemen Hyvinvointikeskukseen puoleiseen päähän? Kun tuntuu unohtuvan se, joka on Helsingintien puoleisessa päässä. Osuudella ajetaan kuin villissä lännessä, usein on kännykkä korvalla, vilkun käyttökin unohtuu useasti, ja se nopeus, ei todellakaan 40!
Olisi tutkalla töitä

Onneksi en jäänyt ihmettelemään, vaan otin yhteyttä kesällä 2020 Antero Laukkaseen Somerniemen kehittämiseksi, ja hän alkoi ajamaan Oinasjärventien peruskorjausta ehdotettuna kohteena. Perjantaina Antero Laukkanen kirjoitti Somerniemen kehittäminen Whatsapp-ryhmässä näin: ”Joskus onni suosii rohkeaa. Tänään on valtionvarainvaliokunta myöntänyt rahaa Oinasjärventien kunnostukseen 800 000 euroa. Teimme hyvää yhteistyötä edustaja Lundénin (ps.) kanssa ja Kepun tuella tie tulee kuntoon.” Suuri kiitos aloitettani (Oinasjärventie/Somerniemen tiet kuntoon) eteenpäin vieneille kansanedustajille Antero Laukkaselle, Mikko Lundénille sekä keskustapuolueelle, kun olivat edellä mainittujen tukena eduskunnassa erittäin tärkeässä tieasiassa! Mitään ei saa, jollei yritä.
Ari Korkiala

Kaupunki ei pidä tänä vuonna pikkujouluja, mikä on aivan luonnollista. Korvaukseksi kaupunki maksaa työntekijöilleen 15 euroa, joka pitää lunastaa tänä vuonna ja jonka voi käyttää uimahallilippujen ostamiseen ensi vuotta varten. Nyt siis iso määrä ihmisiä ryntää Loiskeen kahvioon kahden viikon aikana. Välttäkäämme siis ihmiskontakteja!
Ihmettelevä

Olin aikeissa mennä kahvilaan, mutta huomasin, ettei kahvilan pitäjällä ollut maskia käytössä. Onneksi huomasin sen ennen sisälle menemistä.
Pettynyt asiakas

Tekstarinumero 040 355 9555 ei vastaanota kuvia. Kuvalliset tekstarit tulee lähettää sähköpostiin toimitus@somerolehti.fi
Toimitus