Jaatimetilta välituntipuuhaa alakouluille

0
Jaatimetin toimitusjohtaja Jari Vaittinen ja tekninen johtaja Juha Puotsaari iloitsivat Joensuun koulun pihalla katsellessaan vauhdikasta kepparileikkiä.

Jaatimet teki tämän vuoden joululahjoituksensa alakoiluihin, joihin se vei frisbeekiekkoja ja -koreja, sählymailoja ja -palloja, hyppynaruja sekä keppihevosia ja esteitä.
Yritys on käyttänyt joulutervehdyksiin tarkoitetut varat konkreettisiin joululahjoituksiin vuodesta 2014.
Jaatimetin toimitusjohtaja Jari Vaittinen sanoo, että he haluavat antaa lahjaksi nimenomaan jonkin konkreettisen tuotteen, eikä pelkästään osallistua yhteisiin rahakeräyksiin.
– Tärkeää on, että lahjalla on yleishyödyllinen tarkoitus. Perinteiset asiakkaille osoitetut joulumuistamiset ovat enemmän tai vähemmän turhia. Myös asiakkaamme ovat noteeranneet lahjoituksemme ja arvostavat tätä toimintaa. He muistavat meidän tekemämme lahjoitukset hyvällä.
Jaatimet on aikaisemmin lahjoittanut muun muassa 50 potkupyörää Someron päiväkoti-ikäisille lapsille, 16 polkupyörää ja kypärät Kiiruun kouluun oppitunneilla liikkumiseen sekä kosketinsoittimen, kaiuttimia, mikrofoneja, videotykin, dokumenttikameran ynnä muuta seurakunnan nuorisotyöhön. Viime vuonna Jaatimet hankki Svenssonille ilmalämpöpumput.