Joulukalenteri: luukku 11

0
Sley:n Someron yhteyshenkilö Tarja Mannervuori kutsui eläinrakkaana tunnetun Kai Merilän Someron joulukeräyksen markkinointikasvoksi.

Suomen Löytöeläinten Kummit ry kerää ruoka-, kissanhiekka- ja pellettilahjoituksia kodittomille kissoille ja vähävaraisten perheiden lemmikeille.

– Tällä hetkellä suuri tarve on kissanhiekasta ja kuivikkeena käytettävistä pelleteistä myös, mutta kaikki käy. Ihan pienikin lahjoitus on tervetullut ohjeistaa kummien Someron yhteyshenkilö Tarja Mannervuori .

Vähävaraisten perheiden lemmikeille suunnatut ruokalahjoitukset menevät somerolaisten vähävaraisten perheiden koirille ja kissoille Someron Seurakunnan diakonian kautta.

– Kodittomille kissoille osoitetut lahjoitukset menevät yhdistyksen kotihoidoissa oleville kissoille, kertoo neljä vuotta Someron yhdyshenkilönä toiminut Mannervuori.

Keräyspiste on Someron Tokmannilla. Liikkeestä voi valita haluamansa tuotteen, maksaa sen kassalla ja jättää kassojen tuntumassa olevaan ostoskärryyn, joka on varustettu Slek:n julisteella. Lahjoituksia voi jättää 20.12. saakka.

Keräyksen somerolaiseksi viestinviejäksi Mannervuori kutsui Kai Merilän .

– Turussa markkinointihenkilönä toimii muun muassa kissa-ihmisenä tunnettu Michael Monroe . Ajattelin, että Somerolla tehtävään sopisi Merilä, koska hän on tunnettu kasvo ja koira-ihminen.

– Jouluna pitää muistaa eläimiäkin, sanoo kolmen koiran omistaja Kai Merilä nostaessaan kärryyn isoa koiranruokapussia ja herkkuja.

Hän kertoo, että kodittomat kissat ovat iso ongelma valtakunnallisesti ja myös Somerolla.

– Esimerkiksi kesällä talteenotimme kahden viikon aikana 35 kissaan Someron alueelta. Nämä kaikki olivat ilmestyneet ihmisten pihapiireihin.

Näistä yksi kissa tunnistettiin. Se oli vaeltanut Terttilän kodistaan Pitkäjärvelle.

– Me julkaisemme somessa kaikkien kissojen kuvat ja tämän omistaja tunnisti omakseen.

– Kaikissa kissa asioissa voi ottaa yhteyttä minuun, numeroon 0400 901 383 tai Someron löytöeläinkotiin.