Kaikenlaista välkkyvää

0

Ilotulitteiden paukuttelu alkoi taas Somerolla jo heti sunnuntaina. Vaikka jo pelkkä uudenvuodenyö on lemmikeille yhtä painajaista, niin olisiko mitään mahdollisuutta, että paukuttelu kuitenkin jätettäisiin pelkästään siihen aikaan! Tulee tuskaisia päiviä, kun koira ei uskalla ulos koko viikon aikana. Kiitos myös vanhemmille, jos opastatte jälkikasvuanne noudattamaan sääntöjä.
Hyvää uutta vuotta!

Miksi Someron kirjaston Somero-sivuilla pitää olla pääotsikot välkkyvässä, itsekseen liikkuvassa näkymässä, josta on mahdoton nähdä kaikkea kerralla ja sitä kautta täysin mahdoton muodostaa kokonaiskuvaa sivun sisällösta muuten kuin kirjoittamalla itse sisällysluettelo muualle. Vilkkumisesta saa epilepsian ja migreenin, vaikkei niitä muuten olisikaan, ja vilkkuvan sisällön välillä on mahdoton navigoida ilman muualle erikseen kirjoitettua sisällysluetteloa.
Käytettävyys

Kadotin kuulolaitteeni 17.12. keskustassa Joensuuntiellä. Jos joku löytää, ottaisitko yhteyttä.
02 748 5027