Kauneimmat joululaulut soivat verkossa, myös Somerolta oma lähetys

0

Suomen Lähetysseuran lähestulkoon 50-vuotinen perinne yhteisistä lauletuista kauneimmista joululauluista järjestetään tänä vuonna poikkeuksellisella tavalla. Koska korona estää tälläkin seudulla kokoontumisen yhteisiin joululaulutapahtumiin on niiden tilalle luotu nettitapahtumat.
Sunnuntai-iltana 13.12. on mahdollisuus osallistua Lähetysseuran järjestämään yhteislaulutapahtumaan. Tapahtumaan pääsee Suomen Lähetysseuran YouTube sekä Facebook-sivujen kautta. Viikkoa myöhemmin, 20.12. iltana on mahdollisuus osallistua Someron seurakunnan omaan nettilähetykseen, joka lähetetään seurakunnan YouTube-kanavalla.
Jotta laulaminen onnistuisi mahdollisimman vaivattomasti, tämänvuotisia joululauluvihkoja on noudettavissa useasta paikasta. Kirkkoherran viraston lisäksi vihkoja voit hakea apteekista, kirjakaupasta, Someron optiikasta, kirjastosta, Café Rosesta, Jussin Baarista, Torituvasta sekä Seurahuoneelta. Jos haluat tukea tämänvuotista Lähetysseuran keräystä, toimintaohjeet löytyvät painettuna vihkosta.