Kiitoksia ja kehotuksia

0

Someron kaupungintalon komea joulukuusi luo jouluista tunnelmaa kyläkuvaan. Lähistöllä liikkuva ilahtuu sen kauniista valoista ja kauempaa katsovalle suuri puu on kuin maamerkki, joka loistaa yli kaupungin kattojen.
Kulkija kiittää

Lamminniemen Hyvinvointikeskukseen johtavalle Havuharjuntielle pitää saada nopeuden valvontataulu. Miksi ihmeessä 40:n nopeusrajoitusta ei ole maalattu asvalttiin, kuten muilla 40:n nopeudesta kertovilla osuuksilla? Nopeudet kyseisen tien suorilla ovat todella hurjia. Hirvittää pienten lasten kanssa kävellä edes jalkakäytävällä.
Joulutoive

K-kaupan Mikko Somero: Ystävälliset myyjät, hyvä palvelu, kinkkutilaukset ja muut.
Mummeli

Valtuutetuista vähän yli puolella kova purkuinto. Sileäksi vaan ja uutta tilalle. Laajennukset siksi, että saadaan Eerikkälän porukoita varten paikka potkia palloa. Samalla vähenevät somerolaiasten koululaisten mahdollisuudet hyödyntää kenttää liikuntatunneilla, kun ruohoa pitää säästää ulkopaikkakuntalaisille.
Turuntauti