Kysymys ja vastaus ajanvarauksesta

0

Someron terveyskeskuspalvelut takkuaa pahasti. Aikoja muutetaan, eikä lääkäri ota ilmoitettuun aikaan vastaa.
Kuka maksaa minulle palkan odottelusta?

Jos kyseessä on akuutti vastaanotto (entinen päivystys), niin ajat ovat aina ohjeellisia ja potilaat hoidetaan kiireellisyysjärjestyksessä (lääkäri viime kädessä päättää kiireellisyysjärjestyksestä). Lisäksi kiireettömiä vastaanottoaikoja joudutaan ajoittain siirtämään, kun lääkäritkin joskus sairastuvat, eikä sijaisia ole saatavissa.
Arja Lukka, johtava lääkäri

Someron löytöeläinkoti ja sen kisut kiittävät ja kumartavat tassut ojossa löytöeläinkodin jouluiseen kissanruokakeräykseen osallistuneita sekä S-markettia ja K-Supermarket Härkätietä keräyspaikasta. Kivaa joulua kaikille karvoihin katsomatta.
Anssi

Ecotekolassa hienoja tuotteita pukinpussiin. Käykää ihmeessä tutustumassa. Hyvää joulua kaikille ja pidetään toisista huolta.
Tonttu

Nimimerkki Mummeli, olen samaa mieltä, että Mikon K-kaupassa on ystävällinen palvelu ja kauppias on tehnyt hyvää Somerolle, esimerkiksi ollut järjestämässä päällystettä Härkätielle ja nyt myös Oinasjärventielle. Kiitos Mikko! Samalla toivotan oikein iloista joulua ja onnellista uutta vuotta 2021 K-marketin kauppiaalle perheineen sekä työntekijöille!
OK

Esimerkki siitä, miten kauan vanhat väärät maineet ja uskomukset säilyvät on tenniksen elitistisyys. Maine tulee jostain 1900-luvun alusta, kun vain rikkailla oli vara rakentaa kenttä ja kentät olivat yksityisiä. Urheilu mahdollistettiin kaikelle kansalle vähitellen. Varusteet maksavat tänään vähemmän kuin lasten polkupyörä. Onko pyörällä kulkeminen elitististä?
Joskus pelannut

Iso kiitos miehille, jotka autoitte minua keskiviikkona, kun autoni teki tenän keskelle katua. Hyvää Joulua!
Kiitollinen

Jatkoa Aiheelliseen huoleen II: Itsepalvelu jos poistuisi, se romahduttaisi länsimaisen talousjärjestelmän. Kuka enää kehtaisi ostaa muuta kuin tarpeellista kauppiaalta, puhumattakaan verkkokaupan krääsästä. Naula arkkuun olisi maksukorttien poistuminen; setelin kulmasta pidettäisiin kynsin hampain kiinni.
Kriittinen älykkö