Kysymys ja vastaus

0
Kuva Martina Sairanen/TS

Miksi Somerolla ei saa vesilaskua esimerkiksi 4 kertaa vuodesssa, vaan vain 2 kertaa vuodessa? Edellisessä kotikunnassani laskutus tapahtui 4 kertaa vuodessa? Eikö tätä ole lailla säädetty?
Metka juttu

Vesilaskun voi saada kerran, kaksi, neljä tai 12 kertaa vuodessa. Yleisin laskutusjakso on kolme kuukautta eli 4 kertaa vuodessa. Vesihuoltolaitoksen yleisten toimitusehtojen mukaan laitos laskuttaa asiakasta vähintään kerran vuodessa.
Someron Vesihuolto Oy

Perjantai-iltapäivä Someron keskustassa. Nuoret miehet ajavat isoilla traktoreilla pääkatua edestakaisin ja tuskin alle 50 km/h. Miksi tähän ei kukaan puutu?
Kävelijä

Voi, voi Irma, ymmärsit väärin. Posti lupasi ne perille aikaisintaan 7.12.2021. Tämä lupaus poistaa valitukset hitaudesta.
Kävellen olisit perillä

Onko sosiaali- ja terveysministeriön johto tehtäviensä tasalla? On luvattu jo keväällä, että maskit riittävät ja influenssarokotteet annetaan kaikille halukkaille. Miten on nyt koronarokotteen kanssa?
Ministerit vaihtoon

Hyvä kirjoitus Kimmo Hovilasta Somero-lehdessä metsänhoidosta. Jatkuva kasvatus on tuhoon tuomittu menetelmä talousmetsissä!
Metsänomistaja