Säästöpankki lahjoittaa 140 joululahjaa

0
Somerolla joulun lahjakortit vievät perille Iina Rosnell (vas.) ja Kaisa Sakkinen Someron kaupungin sosiaalipalveluista. Lahjakortit kaupungille luovutti Säästöpankin sijoituspäällikkö Marja Salminen.

Someron Säästöpankki täytti lokakuun lopulla 140 vuotta. Koronan aiheuttama pandemia sekoitti koko vuodeksi suunnitellun juhlinnan ja siihen liittyvät tapahtumat. Erikoisen vuoden jälkeen Säästöpankki lahjoittaa osana 140-vuotisjuhlavuottaan 140 joululahjaa toimialueensa vähävaraisille lapsille ja perheille.
Toimialueen kunnissa joulukeräyksiä hoidetaan erilaisin keräyksin tai kuntien itsensä toimesta. Somerolla, Akaassa ja Urjalassa pankki antaa lahjakortteja ruoka- ja päivittäistavarakauppoihin kunnilta saamiensa toiveiden mukaisesti. Somerolla lahjat vie perille kaupungin sosiaalitoimi, Akaassa ja Urjalassa kouluterveydenhuolto. Salossa pankki osallistui kaupungin koordinoimaan Joulu Salon Lapsille 2020 -keräykseen. Kemiönsaarella puolestaan vastuullinen jouluteko lasten joululahjojen muodossa toteutettiin Joulupuu-keräyksen kautta.
Loviisassa MLL järjesti Joululahjakuusi-kampanjan, jonka kautta toimitettiin pankin ruokalahjakortit niitä tarvitseville. Forssassa joulun hyväntekeväisyyskampanjaa, Joulupuu-keräystä koordinoi Forssan Seudun Nuorkauppakamari. Joulupuukeräyksen kautta pankki luovutti lahjakortteja elokuvateatteriin, uimahalliin ja urheiluvälinekauppaan.