Esseekilpailu varsinaissuomalaisille kirjoittajille

0
Kuva Jori Liimatainen/TS

Lounais-Suomen Kirjailijat r.y. järjestää esseekirjoituskilpailun teemalla ”Valhe”Kilpailuun voivat lähettää esseetekstinsä kaikki varsinaissuomalaiset kirjoittajat viimeistään 31.5. (lounaissuomenkirjailijat@gmail.com)Tekstit, joiden pituus on max. 12 000 merkkiä, varustetaan nimimerkillä. Erikseen nimimerkin tiedot tekstin ja kirjoittajan nimellä, osoitteella ja puhelinnumerolla varustettuna lähetetään sähköpostitse osoitteeseen lounaisranta@pelipeitto.fi

Kilpailun tekstit analysoidaan raadin ja ulkopuolisten asiantuntijoiden toimesta kesän kuluessa,  ja parhaista esseeteksteistä kootaan antologia joka julkistetaan syksyllä Turun Kirjamessuilla 2021. Voittajille ja antologiaan valituille ilmoitetaan syyskuun alussa.

Kilpailun palkintoihin on varattu 400 euroa, joista parhaaksi arvioitu saa 200 euroa, ja kaksi seuraavaa 100 euroa kumpikin. Tekijäpalkkioita ei yhdistys voi maksaa. Antologiaan valitut kirjoittajat saavat kukin kuitenkin korvaukseksi 3 tekijäkappaletta.

Yhdistyksen puolesta raadissa ovat Olavi Hölttä, Jorma Aaltonen ja puheenjohtaja Harri Kumpulainen, joka myös toimittaa tekstit kirjaksi.

Lisätietoja kirjoituskilpailusta antaa Harri Kumpulainen, puh. 040 556 2766