Janne Nurmi jatkaa Perussuomalaisten piirihallituksessa

0
Janne Nurmi

Varsinais-Suomen Perussuomalaisten piirihallitus teki henkilövalinnat tälle vuodelle ja keskusteli tulevista vaaleista. Piirin puheenjohtajan sauvolaisen Silvia Kosken mukaan kuntavaalien tulos antaa signaalin, jolla tulee olemaan aiempaa suurempi vaikutus myös valtakunnan politiikkaan ja se on motivoinut ihmisiä lähtemään ehdolle.
– Keskustan tuella vihervasemmistolaista politiikkaa ajava Marinin hallitus ei ole sitä, mitä suurin osa kansasta haluaa ja se on motivoinut paljon uusia ehdokkaita lähtemään mukaan tekemään asialle jotain kuntatasolla.
– Vaikka jokaisessa kunnassa ovat omat, paikalliset teemansa, tulevat valtakunnalliset aiheet näissä vaaleissa aiempaa tärkeimmiksi sillä ne liittyvät hyvin vahvasti kuntalaisten arkeen – sen turvallisuuteen, sujuvuuteen ja kustannuksiin. Tämä hallitus vie sitä kaikkea hyvin huolestuttavaan suuntaan, Koski sanoo.
Kosken mukaan ennätyksellisen suuri ehdokasmäärä kertoo siitä, että vaalien jälkeen valtuustojen voimasuhteet tulevat kunnissa muuttumaan merkittävästi.
Puolueen ensimmäinen varapuheenjohtaja on Juhani Pilpola (Lieto), toinen Joni Juhani Laakso (Turku) ja kolmas Evert Grönblom (Raisio).
Piirisihteerinä jatkaa Mikko Kangasoja (Raisio) ja taloudenhoitajana Juha Koski (Sauvo).
Työvaliokuntaan valittiin edellä mainittujen lisäksi Taito Ylhäinen (Masku), Markus Ylis-Junttila (Mynämäki), Janne Nurmi (Somero), Lassi Relander (Koski tl) ja Pirjo Lampi (Turku).
Piirin media- ja viestintätekniikkavastaavana valittiin jatkamaan Aleksi Saunamäki (Turku).
Varsinais-Suomessa Perussuomalaisten kuntavaaliehdokkaita on yli 400.