Järeitä konsteja, pieni toive, ehdotus, kiitos…

0
Urheilukentän katon lumikertymä on puheena tekstareissa, mutta katolla ei juurikaan lunta ole.

Tekstarinumero ei ota vastaan kuvallisia tekstareita. Kuvalliset viestit tulee lähettää osoitteeseen toimitus@somerolehti.fi
Toimitus

Muualla puhutaan laturaivosta. Mutta Somerolla otettu järeämmät konstit käyttöön. Ämyrin metsälenkille oli vedetty oikein sepeli. Kiitos vaan. Sen harvinaisen kerran, kun on hiihtokelejä, niin sekin sitten pilataan. Missään ei ole tästä sorastuksesta mainintaa tai varoitusta. Tämäkö on Someron kaupungin tiedotuspolitiikka nykyisin? Entäs jos joku olisi loukannut siellä, ottaako kaupunki vastuun?
Hiihtoniilo

Toimitukselle kerrottiin kaupungilta, että Ämyrillä on tekeillä tie uudelle kännykkämastolle. Tie kulkee ladulla noin 100 metriä. Kyseinen kohta on ylämäessä, joten siihen ei osu vauhdilla. Varoituskylttiä ei oltu ehditty viemään heti, koska asia tuli esille vasta keskiviikkona. Viereen tehdään latu heti, kun lunta saadaan lisää (tilanne torstaina).
Toimitus

Olisiko mahdollista saada vaikka urheilukentälle lyhyt hiihtolatu? Meitä on monta ikäihmistä, jotka tykkäisimme hiihtää, mutta emme pääse kauempana oleville laduille ja ne ovat kovin mäkisiäkin.
Yksi monien puolesta

Nyt tuumasta toimeen pyörätien saamiseksi Somerniemelle, kun kerran avustuksiakin on kansanedustaja Laukkasen mukaan mahdollisuus hakea.
Nopeat syövät hitaat

Kiitos Reijo Laatikaisen hyvistä ohjeista Somero-lehden jutussa ”Hyvinvoiva vatsa on kiva kumppani”. Terve järki ja kohtuus ruokailuun. Sillä pärjää parhaiten, ei tarvita ” muotivillityksiä” kuten ketogeenistä ruokavaliota.
Ketoruuan vastustaja

Korona ei kohtele tasapuolisesti. Julkiset palvelut ja urheiluseurat suljettu. Yksityiset kuntosalit ja palvelut auki. Miten se virus valitsee, missä se tarttuu? Kahtiajakautunut kansa tai kylä on vaarallisempi kuin yksikään virus.
Minä

Siellä se vaan urheilukentän katsomo seisoo ylväänä pystyssä. Eihän sen konsultin tutkimuksen perusteella pitänyt kestää lumikuormaa katolla kuin 20 senttiä. Nyt lunta on enemmän.
Kaatuako vai eikö kaatua?