Mieluisin vapaan-ajanviettotapasi?

0
Tuomas Ketelimäki.

– Luonnossa liikkuminen, kuten patikointi, vaeltaminen, sienestäminen ja marjastaminen. Olen kasvanut maalla ja kotoisin Peräseinäjoelta. Nyt asun Tampereella. Kaupungissa on aina pientä kohinaa. Luonnossa voi kuunnella hiljaisuutta. Arvostan rauhaa. Tarvitsen vastapainoa kaupungin hälinälle, muotoilee Tuomas Ketelimäki.

– Jo metsän tuoksu saa hyvälle tuulelle. Haaveilen, että joskus hankin kaverikseni poluille koiran. Ehkä lapinkoiran tai karhukoiran, mietti maaseudun poika ja metsien mies.

Tarja Lauttia.

– Lukisin kirjoja: kaikki menee. Lukiessa pääsee muualle, toiseen maailmaan ja irti tavallisesta arjesta, sanoo Tarja Lauttia.

– Luen nytkin paljon, mutta jos eläinten hoito ei veisi aikaa, niin lukisin varmaan vielä enemmän, jatkaa Lauttia.

Airi Suonpää.

– Puuhastelu arjessa. Kun saa rauhassa kotona laittaa ruokaa, siivota ja hoidella asioita. Tai kun voi vaan olla. Se on vastapainoa työlle, jossa olen paljon ihmisten kanssa tekemisissä, kertoo terveydenhoitaja Airi Suonpää ja listaa vielä yhden mieluisan vapaa-ajanviettotavan, urheilun seuraamisen.

Sari Mäki-Latikka.

– Liikunta, johon Somerolta löytyy harrastusmahdollisuuksia. Liikunta auttaa jaksamaan, vie ajatukset muualle ja siinä näkee ihmisiä, listaa Sari Mäki-Latikka.

Hän käy mielellään ryhmäliikuntatunneilla. Korona esti ne. Hänen ilonsa on suuri, kun joitakin sisäliikuntatunteja on nyt siirretty ulos.