Pahantekijöitä, venäläistä rulettia, huijareita…

0
kuva Riitta Salmi/TS

Skarpatkaa, somerolaiset marketit. Roskikset kauppojen ulkopuolella ovat usein täynnä asiakkaiden kasvomaskeja. Kaikki eivät aina mahdu, vaan maskeja lojuu pitkin maata. Hieman lyhyemmät tyhjennysvälit, pliis. Taikka toinen roskis viereen, jos henkilökunnan aika ei riitä tyhjentämään. Koronan ennustetaan olevan alkaneista rokotuksista huolimatta seuranamme vielä jopa vuoden loppuun asti.
Pieniä tärkeitä satsauksia

Terveyskeskuksen mäen tienoilla liikkuu pahanteossa ja ihmisiä kiusaamassa 3–4 hengen poikaporukka. Hyvät vanhemmat niillä tienoilla, kyselkää lastenne liikkumisten perään. Tällaiset pikkujengit eivät koskaan ole kovin kaukaa, vaan lähitienoilta.
Pyyntö vanhemmille

Nyt jo kolmena talvena on ”rullattu” lumiauran kanssa nurmikot kasaan. Tarkkana kuskit sen auran kanssa, kun maa ei ole vielä jäässä. Onhan kyseinen paikka toki kaupungin maata, mutta tontin omistajaa harmittaa, koska he yleensä leikkaavat siisteyden vuoksi nurmikot myös kaavateiden varrelta oman tontin vierestä. Lapiotyö kaupungin mailla odottaa jälleen keväällä. Eikä ole edes ainoa paikka.
Kaupungin yleinen siisteys

Minulle soitti joku englantia puhuva henkilö, ilmeisesti huijausmielessä. Tiettävästi näitä huijaussoittoja on ollut enemmänkin, varsinkin pääkaupunkiseudulla. Haluan varoittaa muitakin, että tällaisia soittoja tulee, eli olkaa varuillanne, mitä niihin vastaatte.
Varoituksen sana

Loppiaistulet valaisivat jälleen kauniisti, lumiveistos oli upea. Kiitokset kaikille, jotka joka vuosi loppiaistulet sytyttävät valaisemaan pimeyttä.
Ihailija

Kiitos kultelalaisille huikean hienoista Härkätulista. Tällaiseen tunnelmaan ei pääse missään muualla.
Nauttinut

Ihmiset pelaavat venäläistä rulettia koronalla – osuuko vakava muoto minuun tai läheisiini.
Jussi Vaarala