Viikkomessuun pääsee 10 ennakkoilmoittautunutta

0

Koronarajoitukset estävät useimmat seurakunnankin tilaisuudet. Kirkollisten toimitusten järjestelyt vaativat erityistä huomiota. Rippikouluja ja lasten kerhoja järjestetään kuitenkin tehostetuin turvajärjestelyin.
Jumalanpalvelukset striimataan suorana Someron kirkosta joka sunnuntai. Seurakunta pääsee osallistumaan niihin seurakunnan nettisivujen kautta.
– Ehtoollista ei voi viettää etäyhteyksien kautta, joten seurakunta ryhtyy järjestämään viikkomessuja torstaisin 21.1. alkaen. Ennakkoilmoittautumalla voi päästä mukaan messuun ja Herran Pyhälle ehtoolliselle. Viikkomessua vietetään vuoroviikoin iltapäivällä ja illalla, jotta mahdollisimman monelle olisi mahdollista osallistua. Tilaisuuteen voidaan ottaa kerralla 10 osallistujaa, kertoo Someron seurakunnan vapaaehtoistyönohjaaja Essi Torkkomäki-Ryhtä.
Osallistumaan pääsee ilmoittautumalla päivystävän papin puhelinnumeroon.
Viikkomessu pidetään Someron ja Somerniemen kirkoissa turvavälit, maskit ja muu hygienia erityisesti huomioiden. Viikkomessuja ei striimata.