Ysipallokisoissa neljä voittajaa

0
Janne Lindroos

Teksti Juha Laakso, kuva Kari Eerikäinen

Keilahallissa on jatkunut myös ysipallobiljardin Someron ranking-mestaruussarjan seitsemäs kilpailukausi. Viime lauantain kisan jälkeen takana on kuluvalta kaudelta seitsemän osakilpailua.
Tuoreimman kilpailun loppuottelussa turkulainen Teijo Heikkinen kukisti somerolaisen Janne Lindroosin ja hänestä tuli neljäs tällä kaudella osakilpailuvoittoon yltänyt pelaaja.
Kauden alussa forssalainen Janne Suominen nappasi kaksi voittoa putkeen ja seuraavat neljä kisaa olivat Lindroosin sekä ranking-sarjan tuplavoittajan Tomi Aholan näytöksiä. Viime kaudella sarjan mestaruuden voittanut Toni Pajuniemi sai näistä kilpailuista tililleen kolme kakkossijaa.
Kärkipään sijoituksia läpi alkukauden tililleen napsinut Janne Lindroos pitää kokonaispisteissä hallussaan vankkaa johtoa ja on hyvää vauhtia etenemässä jälleen kohti kausifinaalia. Muista seitsemästä lopputurnauspaikasta kamppailee tässä vaiheessa melko tasapäin toistakymmentä pelaajaa.

Ysipallon Someron ranking-mestaruussarjan pistetilanne:
Janne Lindroos 64, Teijo Heikkinen ja Toni Pajuniemi 41, Janne Suominen 35, Jani Lehto 33, Toni Ahola ja Esa Kasanen 30, Mika Salminen 28, Jani Lindroos 26, Ville Tuomala 24, Juha Merivirta 20, Timo Kuisma 19.
Pisteille on päässyt 28 pelaajaa.