Erityisen iloinen ja ystävällinen asiakaspalvelija

0
Ulla Hautamäki (vas.) ja Outi Kolattu-Tolvi luovuttivat kunniakirjan Jukka Drockilalle, eli erityisen iloiselle ja ystävälliselle somerolaiselle asiakaspalvelijalle.

Asemanhoitaja Pekka Drockila on erityisen iloinen ja ystävällinen asiakaspalvelija. Tunnustuksen ja kunniakirjan myönsivät Someron Yrittäjänaiset kiitokseksi ja kunnianosoituksena hienosta asiakaspalvelutyöstä.
– Tämän tunnustuksen saaminen tuntuu todella hyvältä, olen erittäin otettu tästä, Drockila vastasi kunniakirjan ojentaneille Ulla Hautamäelle ja Outi Kolattu-Tolville .
– Tämä on ensimmäinen kerta, kun kyseinen tunnustus myönnetään, mutta aiomme muistaa poikkeuksellisen hyviä asiakaspalvelijoita ystävänpäivän aikaan aika ajoin jatkossakin, sanoo Kolattu-Tolvi.
– Pekka Drockilasta on kuultu todella paljon hyvää palautetta. Sosiaalisessa mediassa oli jopa pitkä keskustelu, jossa todella monet häntä kehuivat ja vielä useammat tykkäsivät näistä kehuista.
– Olen itsekin jäteaseman asiakas, ja aina sieltä lähtee hymyssä suin kotiin, lisää Hautamäki.
– Paitsi että tämä on tunnustus Drockilalle, tämä on samalla muistutus siitä, miten erinomaista asiakaspalvelua Somerolta saa.

Pekka Drockila

Pekka Drockila on työskennellyt Loimi-Hämeen Jätehuollossa 21 vuotta, joista Somerolla kymmenkunta.
– Jäin viime vuonna itse asiassa eläkkeelle, mutta täällä viihdyn edelleen. On ihan terapiaa, kun saa olla töissä kolme päivää viikossa, kertoo Drockila, joka viettää mielellään vapaa-aikaa lenkkeillen ja lastenlasten seurassa.
Hän kehuu somerolaisia asiakkaita miellyttäviksi ja kivoiksi.
– Pääsääntösesti kierrätystietoista porukkaa. Naiset tuovat herkemmin tavaraa kuin miehet, joissa löytyy ehkä enemmän hamstereita. Mutta yhä saattaa jopa viikoittain poiketa sellaisiakin, jotka eivät ole koskaan ennen käyneet.
Kesä on asemanhoitajan mukaan tiukkatahtista aikaa, talvi hiljaisempaa.
– Auringonpaisteen lisääntyessä alkaa nurkkiensiivousintokin lisääntyä.
Vaikka mies on jo virallisesti eläkkeellä, vielä hän ei heitä rukkasia naulaan.
– Onneksi en vielä jäänyt töistä, ehdin saada tämän kunniakirjan. Enkä jätä teitä ihan vieläkään, ainakin vuodenpäivät olisi tarkoitus jatkaa, mies kertoo iloisena.

Ulla Hautamäki (vas.) ja Outi Kolattu-Tolvi luovuttivat kunniakirjan Pekka Drockilalle, eli erityisen iloiselle ja ystävälliselle asiakaspalvelijalle. Drockila hoitaa Someron jäteasemaa.