Eva-Stina Haalijoki jatkaa Sykkeen johdossa

0
Sykkeen puheenjohtaja Eva-Stina Haalijoki alkoi vetää naperojumppaa 20 vuotta sitten. Hän toivoo, että lapset ja nuoret voisivat liikkua ryhmissä myös ilman kilpailua.

Eva-Stina Haalijoki jatkaa Someron Sykkeen puheenjohtajana. Yhdistyksen vuosikokouksessa johtokunnan erovuoroisista jäsenistä myös Anna Helenius ja Sari Mäki-Latikka valittiin uudelle kolmivuotiskaudelle.
Aikuisten liikunnan vastaavina jatkavat Karoliina Käkönen , Sari Mäki-Latikka ja Kirsi Pusa. Marja Koivuniemi-Jussila ja Noora Ruohonen jatkavat lasten ja nuorten liikunnan vastaavina. Lisäksi lasten ja nuorten liikunnan asioista huolehtii Helena Piiroinen , joka valittiin Essi Mäkisen tilalle hänen pyydettyään eroa johtokunnasta.
Karoliina Käkönen jatkaa edellisten vuosien tapaan kiltavastaavan toimen hoitamista. Kiltavastaavan tehtävänä on toimia linkkinä pääseuran ja tytärseura Uskollisuuden Killan välillä.
Aiempien vuosien tapaan Anna Helenius jatkaa varapuheenjohtajana, tapahtumavastaavana ja jäsenrekisterinhoitajana. Seuran rahastonhoitaja on Tiina Hauhia , tiedottaja Nina Vartemaa ja sihteeri Mari Laine.