Haukkuminen kismittää

0

Kiitos Korpela, Tuomola ja muut laduntekijät, kun huolehditte somerolaisten hyvinvoinnista. Kiitos myös lasten ja nuorten hyvinvointiin panostaville. Hienoa yhteisöllisyyttä Somerolla.
Hiihtäjä

Miten Somerolla huomioidaan riskiryhmään kuuluva lähes 80-vuotias henkilö, jonka erikoissairaanhoito on HUS:in toimesta hoidettua eikä siitä ole merkintöjä täkäläisissä rekistereissä. Vastaavat tapaukset on HUS:in alueella jo saaneet molemmat rokotteet.
Väliinputoajako

Perusturvajohtaja ei ole kuullut moitteen sanaa löytöeläinkodin pitäjästä, mutta lukuisat somerolaiset muka ovat. Joku valitti vielä Aviinkin.Lopettakaa muiden haukkuminen pitkin pitäjää.
Onneksi en asu Somerolla

Onneksi en ole missään Somero-somessa (paitsi täällä paperin kautta silloin kun julkaistaan). Mutta haukunko kaikkia liikaa? Täällä ainakin moderoidaan. Jos rajoittaa somen tähän yhteen paperin nurkkaan niin koheneeko elämänlaatu? Vai pitäisikö lakata tästäkin? Kohenisiko vielä enemmän?
Mikrosome

Tekstiviestinumero ei ota vastaan multimediaviestejä, joten kuvalliset viestit tulee lähettää osoitteeseen toimitus@somerolehti.fi
Toimitus