Holttiset Tampereella: ei tulosta ja ennätys

0

Teksti Aulis Tiensuu

Tommi Holttisen hallikauden neljäs kilpailu ja ensi viikonloppuna käytävien SM-hallien kenraaliharjoitus sujui heikosti, kun hän jäi ilman tulosta. Aloituskorkeudesta 510 tuli kolme pudotusta.
– Juoksu sujui nyt hyvin, mutta tällä kertaa tekniikka ei toiminut yhteen juoksun kanssa, kertoi Holttinen kisasta.
Toivottavasti huono kenraali tietäisi hyvää ensi iltaa, kun ensi sunnuntaina vuorossa ovat SM-hallikisat Jyväskylässä. Siellä Holttisella on puolustettavana Urho Kujanpään kanssa vuosi sitten jaettu kultamitali. Tasaisen hyvää kuntoa koko kauden osoittanut Kujanpää voitti nyt Tampereen kilpailun tuloksella 540.
Tommi Holttisen vanhempi veli Teemu Holttinen juoksi Tampereella 60 metrin B-erässä toiseksi ajalla 7,25 ja alkuerässä ennätyksekseen 7,23. Toisena matkana olleena 200 metrillä Teemu oli kokonaiskilpailun 12. ajalla 23,35.