Ihanat kelit ulkoiluun!

0

Ilma on usein kirkas ja aurinko lupailee tulevaa kevättä. Hienoa lähteä koronan vastaiseen liikuntaan ulos raikkaaseen terveelliseen ilmaan. Kun on sopivasti pakkasta, sukset on helppo saada toimimaan hyvin. Kävellessä ei ole liukasta. Meillä on käytettävissä kaikki vuosisataiset, perinteiset talviset liikunnan muodot. Eikä maksa mitään, paitsi sitten jos hiihtovälineet on ostettava.

Someron hiihtoladut ovat hienossa kunnossa. Niistä kannattaa nyt nauttia. Täällä ei esiinny edes laturaivoa, vaan päinvastoin, latuystävällisyyttä. Ihmiset huomioivat toisiaan todella hyvin. Antavat tilaa, tervehtivät, juttelevat. Etäisyyksiä pidetään, maskia ei tarvita. Latuja on niin paljon, että kaikki hiihtelevät mahtuvat hyvin menemään peräkkäin.

Kävelykin on kivaa. Kävelyreitti Kirkkojärven ympäri on hienossa kunnossa. Jos sitä ei halua kiertää, Kohnamäen polkua pääsee Turuntielle. Paljon muitakin vaihtoehtoja löytyy. Terveellisen elämän viettäminen on nyt itsestä kiinni. Kaupunki jakaa liukuesteitä meille vanhoille. Tosin näillä pakkasilla ei ole edes liukasta. Nollakelit tulevat aikanaan ja silloin liukuesteitä tarvitaan! Suksilla pysyy muuten paremmin pystyssä kuin kävellen.

Laduille