Kari Luodon uutta musaa julki tänään

0
Kari Luodon kappale

Kari Luoto julkaisee tänään uuden kappaleen nimeltä Välähdyksiä. Se päättää neljän laulun sarjan, josta kolme, Istutetaan puu, Lintu nimeltä Lii ja Nollasta sataan julkaistiin viime vuonna.
– Kaikkia niitä kolmea on soitettu Yle Radio Suomessa ja paikallisradioissa. Laulut pääsivät Spotifyssa soittolistoille Iskelmä kuuluu kaikille, Suomen 50 viraalisinta ja Suomirock tänään. Striimejä on kertynyt noin 80 000, somerolainen lauluntekijä iloitsee.
Myös Välähdyksiä on Spotifyssa.
– Se on AOR-henkinen iskelmä-pop -biisi, jonka teksti koostuu välähdyksistä ihmisten arjesta ja elämästä. Koen itse, että laulun teksti on sukua episodielokuville. Välähdyksiä on tehty ennen koronaa, mutta kummallisesti sen teksti sopii vallitsevaan tilanteeseen hämmentävän hyvin, laulaja kuvailee.
Kappaleen on tuottanut Ako Kiiski, jonka kanssa yhteistyö myös jatkuu.
– Uusien laulujen tuotantoa aloitellaan parhaillaan. Tarkoitus on jatkossakin pitää julkaisutahti tasaisena, Luoto lupailee.

Välähdyksiä

säv.&san. Kari Luoto
sov. Ako Kiiski, Tommi Viksten, Joonas Kasurinen, Risto Rikala, Kari Luoto
tekijät: Kari Luoto (laulu), Ako Kiiski (basso, taustalaulu ym), Tommi Viksten (kitarat), Joonas Kasurinen (koskettimet), Risto Rikala (rummut)
äänitys: Juha Jäntti (Finnvox) / Ako Kiiski (Bassoavain)
miksaus: Juha Jäntti
masterointi: Henkka Niemistö (Chartmakers)
musiikillinen tuottaja: Ako Kiiski
promokuvat: Atte Mäläskä