Kiitoksia ja moitteita

0

Iso kiitos S-marketille, ovat hoitaneet ison roskiksen maskeille.
Tyytyväinen asiakas

Poliisi voisi ohjeistaa ja kehoittaa takavalottomia autoilijoita oikeaan valojen käyttöön. Ei ole mennyt perille monelle uudemman auton haltijalle. Ainaisen mopopoikien ja pienten ylinopeuksien jahtaamisen sijaan olisi asiallisempaa tarkkailla valoja ja vilkuttamatta jättämistä!
Villi länsi

Miten voidaan kaksituhatluvulla mennä postinjakelussa taaksepäin näin paljon? Kaikki muut koettavat mennä parempaan suuntaan. Ei aamupostia, saamme vasta 17 jälkeen kaiken, tänäänkin kello 18.41. Ei tätä voi hyväksyä. Sitten ihmetellään, kun lehtiä ei tilata eikä lähetetä mitään.
Päättäjät vaihtoon

Iso kiitos Janne Puotsaarelle hyvin hoidetuista laduista. Sinä joka laitoit ”palvelunhalusta”, niin varmasti sitä on, mutta kun yksin hoitaa laajaa latuverkostoa, niin ei yksi ihminen ehdi joka paikkaan.
Myös hiihtäjä

Kiitos Kankare. Samaa asiaa olen ajatellut. Kun sen 0,7 hinnan olen ymmärtänyt, tuli mieleeni puolueiden ”yhteistyö”. Nyt näyttää siltä, että heitetään ilmaan mahdottomia ansoja tavoitteiksi. Niitä, joiden toteutumattomuutta voidaan myöhemmin ilkkua, ja saada oma puolue näyttämään hyvältä ja ansaan menneet huonoilta.
Ikävää toimintaa

Ymmärrän, ettei Kaskistontietä aurata aina muutaman sentin lumikertymän jälkeen, mutta sitä en ymmärrä, ettei Terttiläntietä aurata useammin, varsinkin kun tietä käyttää raskas liikenne. Aika vaikea väistää lumipenkkaan, kun ei edes näe kunnolla ojan rajaa. Auraamaton tie tulee ennen pitkää kovin kropoiseksi niin, että tekohampaat kalisevat suussa.
Teuvo Kuu-Karkku

Aamutuimaan iloiten kiitän Somero-lehden toimituksen väkeä tekstaripalstalle antamistaan vastauksista! Hyvää ja pikaista tiedotusta kiinnostavista asioista: AlfaTV aukesi netin kautta ja vauvatilastot selkenivät.
Uskollinen lukijalle