Kissa etsii kotia, suivaantunut katsoja ynnä muuta

0

Talteenotettu 28.1. Uudessa-Kaskistossa mustavalkoinen poikakissa. Melekoisen lupsakka. Tiedustelut Someron löytöeläinkoti.
0400 965 917

Kiva kun latuja ajetaan kuntoon. Kaikki hiihtelevät tietävät, että ladut pitäisi ajaa päivittäin. Ainakin Lapin latuja ihastelevat ymmärtävät sen. Somerolla on sama mahdollisuus, mutta onko sama palveluhalu?
Hiihtelijä

Hyvä suivaantunut katsoja. Kyseessä oleva ohjelma on henkilökuva ihmisistä, jotka ovat muutenkin joka paikassa esillä. Nyt pääsivät oikein televisioon. Yksi jakso riitti katsella.
Somerolainen ei mökkiläinen

Kiitos hienosta tv-sarjan jutusta Somero-lehdessä. Oli tosi upeaa kuulla, miten suuren katsojasuosion sarja on saanut. Onnittelut sen tuottajille ja esiintyjille! Niin mielelläni minä entisenä somerolaisena ja nykyisin Raaseporissa asuvana seuraisin sarjaa, mutten valitettavasti en ole onnistunut löytämään televisiosta Alfa TV:n kanavaa, josta sen näkisin.
Entinen somerolainen

Ellei kanavaa löydy televisiosta, niin Somero-sarjaa pystyy katsomaan internetissä, osoitteessa permanto.fi. Sieltä löytyy valintapainike: Sarjat.
Toimitus

Nyt tuli outo ajatus laskutaidosta. Mistä tuli lehtijuttuun 2020 syntyneiden mainittu ”alle 50” vauvaa? Valokuviakin oli 50 ja lisättävä olisi ne, jotka eivät laittaneet kuvaa lehteen. Eikö neuvolassa ole tarkempi syntyvyystilasto?
Virheellisyydet luovat epäluottamusta

Neuvolan tilastojen mukaan Somerolle syntyi viime vuonna 48 vauvaa. Someron neuvolan kirjoilla on lisäksi ollut muutama lähiseutujen vauva vanhempineen. Ilmoituskoosteeseen sai lähettää kuvan oli vauva sitten syntynyt Somerolle tai muullekin paikkakunnalle vuonna 2020.
Toimitus