Kuulokoje, automaatti, lumityöt…

0
Kummit esittelevät tänne muuttaville muun muassa paikkoja ja harrastusmahdollisuuksia.

Akustinpuiston latu on ihan huippu. Leppoisa lenkki kauniissa maisemissa. Kiitos kaupunki!
Suksiniekka

Jalkakäytävältä Someron Optiikan kohdalta on löytynyt kuulokoje. Se on meillä liikkeessä tallessa.
Ulla Hautamäki

Näin korona-aikana monen kunnan talous on muuttunut ylijäämäiseksi. Someron kirjastoa on alettu automatisoida, joka on sinänsä hyvä asia, mutta eikö samalla voitaisi hankkia kortinlukija, kun kirjasto kuitenkin joutuu käsittelemään rahaa asiakassuhteissa. Korona-aikana setelien veivaaminen puolin ja toisin on omalta osaltaan riskitekijä.
Teuvo Kuu-Karkku

Lapseni haluavat kiittää naapureitani. Olette tehneet lumityöni Karhutiellä. Uskomatonta mutta totta. Hyviä ihmisiä on olemassa. Lämmin kiitos siitä!
Karhutie 3:n mummeli

Meillekin, Pajulan Vahlionkulmalle, tulee arkisin posti usein vasta kello 20:n jälkeen. Se on sangen harmittavaista. Onneksi lauantain ja sunnuntain posti tulee aamukannossa, niin kuin pitääkin. Nopeampaa postin jakelua odotellen.
Tuula Kämi