Oletko himohiihtäjä?

0

– No joo, kyllä olen! Tänä talvena on pitkästä aikaa päässyt laduille. Olen käynyt joka päivä hiihtämässä. Kerralla pyrin tekemään sellaisen tunnin mittaisen lenkin. Ensin tehtiin ladut pelloille ja nyt on päässyt hiihtämään myös järven jäätä pitkin, Anni Lindgren iloitsee.

Miska Lindström

– En ole, mutta siitä huolimatta olin suksilla viikko sitten. Parolannummella joutui hiihtämään, matka oli sellaiset kuusi kilometriä. Sekin oli paljon, kun ne armeijan sukset ovat puuta ja luistavat aika huonosti, tykkimies Miska Lindström raportoi.

Sakari Lehtonen

– En, mutta viikko sitten hiihdin. Välissä oli liian kylmää. Alle -15 asteessa suksi ei luista kunnolla. Aion vielä mennä uudelleenkin. Ainakin neljä kertaa haluan päästä suksille, Sakari Lehtonen tavoittelee.

Kirsti Lindroos

– No en ole vähään aikaan kyllä hiihtänyt. Ilmat ovat olleet niin kylmät. Monta vuotta on ollut niin huonoja talvikelejä. Mutta nyt olisi lunta ja aurinkokin on paistanut. Menen vielä, jos lunta vain piisaa, Kirsti Lindroos päättää.