Vastine tekstariin löytöeläintoiminnasta

0

Somero-lehden tekstaripalstalla 23.2. esitettiin, että SDP:n ja vihreiden valtuustoaloitteella olisi ollut jotain tekemistä löytöeläinkodin lopettamisen kanssa. Väite on hyvin kummallinen. Sen hyvin hyökkäävät sanavalinnat kertovat lähinnä tarkoitushakuisuudesta näin kuntavaalien alla.
Aloitteemme jätettiin miltei kaksi vuotta sitten. Sen sisältö ei kohdistunut lopettavan löytöeläinkodin pitäjän toimintaan. Esitimme aloitteessa löytöeläintoiminnan kehittämistä Somerolla lain edellyttämää vähimmäistasoa paremmaksi.
Löytöeläinkodin lopettaminen on valitettava asia. Siihen lienee vaikuttanut eniten sosiaalisessa mediassa käyty, sangen kiivassävyinen, keskustelu. Tämä on surullinen ilmiö ajassamme. Juurikaan parempana en pidä paikallislehden tekstaripalstalla nimimerkin suojasta kepein eväin heitettyjä kovia syytöksiä.

Antti Kotti
Someron SDP:n valtuustoryhmän puheenjohtaja