Vuonna 1991: Omistajanvaihdos konditoriossa

0
Aila Väike toteaa toimivansa jonkinlaisessa riskiammatissa hymyn karehtiessa suupielessä.

Somero-lehti 8.2.1991

Kuun vaihtuessa Hongiston Leipomon kahvila vaihtoi omistajaa Aila Väikkeen siirtyessä kahvilan pitäjäksi. Lisäapuna kahvilassa ovat tytär sekä yksi osa-aikainen perheen ulkopuolinen työntekijä.

Kaupan ovat vanhat tutut Hongiston Leipomon ja Martinin tuotteet ja uutena Jokioisten Leivän tuotteet. Parhaillaan Aila Väike odottelee kakkuesitteitä Jokioisten Leivältä, tosin juhlatäytekakkuja on ollut aiemminkin saatavissa, nyt tuotevalikoima vain laajenee.

Aila Väike on työskennellyt aiemmin nykyisessä kahvilassaan viiden vuoden ajan. Kolmen vuoden paussin jälkeen hän palasi takaisin. Mies hoitaa Jukolan kahviota päivisin, monesti myös iltaisin. Matildan ollessa kiinni lauantaisin ja sunnuntaisin Aila Väikkeen voi löytää myös Jukolan tiskin takaa.