Keskustalla 26 ehdokasta – mukana myös Minna Nikkanen

0

Someron Keskustalla on näillä näkymin 26 ehdokasta kuntavaaleissa. Mukana on muun muassa seiväshyppääjä Minna Nikkanen. Myös vielä alkuvuotena ehdokkuuttaan empineet nykyvaltuutetut Hannu Kesäniemi, Mikko Älli ja Juha Salo ovat mukana kisassa. Nykyisistä 16 valtuutetusta Maija Tuomola ja Taru Pöri ilmoittivat jo alkuvuodesta, etteivät ole ehdolla. Myöskään Ilkka Koivuniemi ei ole ehdolla.

Someron Keskustan kuntavaaliehdokkaat: Kari Ahlbom, Eevi Haho, Antti Hakala, Petteri Hyytiäinen, Jarkko Järvinen, Hannu Kesäniemi, Jani Kurvinen, Jaana Kyyrä, Outi Laine, Jarno Lehtimäki, Visa-Emil Moisander, Minna Nikkanen, Irina Ojala-Sirro, Tero Pirttilä, Kai Ramula, Matias Roto, Mirja Rouhiainen, Riitta Ryhtä, Raimo Rönkkö, Juha Veli-Pekka Salo, Heidi Sjöman, Maria Tapio, Heikki Tuomisto, Marianne Vaha, Mikko Virtanen ja Mikko Juhani Älli.